Főoldal

Bemutatkozó

Tisztelt Látogató!

Köszöntöm a Vas Megyei Szent Flórián Tűzoltó Szövetség honlapján. Szövetségünk az ország egyik legkisebb megyéjének, legnagyobb létszámú tagságot összefogó szervezete, amelynek célkitűzése és feladata, az önkéntes tűzoltó egyesületek munkájának elősegítése, érdekeik képviselete.

Bízom benne, hogy a megújult honlapunk böngészése kellemes időtöltés lesz az Ön számára, azon munkálkodunk, hogy mindig a legfrissebb, aktuális információkkal lássuk el tagegyesületeinket és a Kedves Érdeklődőket.

Rövid bemutatkozás:

Szövetségünk 1990-ben szerveződött újá, azóta végzi folyamatosan érdekvédő, érdekérvényesítő tevékenységét.

Tagjaink a Vas Megyében működő önkéntes tűzoltó egyesületek, létesítményi tűzoltóságok, önkormányzati tűzoltóságok. Taglétszámunk meghaladja a 90 tagot.

Célunk, hogy tagegyesületeinket segítsük a tűzmegelőzési, tűzoltási, műszaki mentési, hagyományőrző és ifjúságnevelő munkájukban. Ennek érdekében folyamatosan frissülő információkkal látjuk el tagjainkat a szervezeti-, működési-, gazdálkodási-, szaktevékenységgel kapcsolatos szabályzók megjelenése, változása esetén, versenyeket, hagyományőrző rendezvényeket tartunk,  részt veszünk tagegyesületeink rendezvényein.

Kapcsolatot tartunk a Katasztrófavédelmi Igazgatósággal, annak alrendszerébe tartozó szervezeti egységeivel, a Magyar Tűzoltó Szövetséggel, különböző társszervezetekkel.

Jó böngészést, kellemes időtöltést kívánok.

Kovács András                       

• Legfrissebb fotó •

• Legfrissebb videó •